Radio 10 en Sky Radio brengen zomerhits op de radio

Zowel Radio 10 als Sky Radio passen dit weekeinde hun playlist aan vanwege het warme weer en komen met zomerse muziek.

Tropisch

Sky Radio past ook deze zomer speciaal haar programmering aan wanneer de temperatuur de 30 graden bereikt, om luisteraars het ultieme zomergevoel te bezorgen. De zender staat daarom zaterdag de hele dag in het teken van de ‘Tropische Sky Summer Playlist’ met non-stop de beste zomerhits.

Programmering

“Zodra het kwik deze zomer de  30 graden aantikt, past de radiozender met non-stop muziek haar programmering direct aan en komen de meest zomerse nummers voorbij als ‘Despacito’ van Luis Fonsi & Daddy Yankee, ‘Balada’ van Gusttavo Lima, ‘Summer’ van Calvin Harris, ‘Subeme La Radio’ van Enrique Iglesias en ‘Ai Se Eu Te Pego’ van Michel Teló.’, aldus Sky Radio in een persbericht.

Sky Radio is vrijwel landelijk te ontvangen via FM en DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. Daarnaast heeft Sky Radio nog een speciale themazender die exclusief online is te ontvangen: Sky Radio Summerhits en is er een tijdelijke pop-up zender op Internet met vakantiemuziek: Holiday Hits.

Radio 10

Ook Radio 10 past dit weekeinde haar playlist aan. Sinds vrijdagavond is Het Weekend van de Zomerhits te horen op Radio 10. “Het hele weekend hoor je alleen maar de allerbeste zomerhits op Radio 10 zoals de ‘Lambada’ van Kaoma, ‘Bailamos’ van Enrique Iglesias, ‘Let’s Get Loud’ van Jennifer Lopez en ‘Ai Se Eu Te Pego’ van Michel Teló.”, aldusde radiozender.

Het Weekend van de Zomerhits is tot en met zondagavond 28 mei te horen op Radio 10. De radiozender is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: