Radio 10 herdenkt Michael Jackson met Michael Jackson Top 50

Vandaag is het acht jaar geleden dat Michael Jackson overleed. Radio 10 staat deze dag uitgebreid stil bij het leven en de muziek van de ‘King Of Pop’. Jackson overleed op donderdag 25 juni 2009, nadat hij in zijn woning in Los Angeles door een hartstilstand werd getroffen.

Grootste hits

Op de speciale ‘Michael Jackson Dag’ zijn de grootste hits van het popicoon te horen op de radiozender en blikken de dj’s terug op de mooiste momenten uit zijn carrière. Van 15.00 uur tot 19.00 uur presenteert Radio 10-dj Dennis Verheugd de populairste hits van de zanger in de speciale ‘Michael Jackson Top 50’.

Top 50

De ‘Michael Jackson Top 50’ is samengesteld door de luisteraars van Radio 10. Zij stemden afgelopen week massaal op hun meest favoriete Michael Jackson-hits. Billy Jean is uitgeroepen tot de grootste hit van The King of Pop door de luisteraars van Radio 10. De top 5 bestaat verder uit Man in The Mirror, Ben, Smooth Criminal en Earth Song. De complete lijst is vanaf zondag te bekijken op radio10.nl.

Luisteren

Radio 10 is in een groot deel van Nederland te ontvangen via FM en DAB+, via alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: