Radio 10 krijgt nieuwe weekendprogrammering

Per 23 april krijgt Radio 10 een nieuwe weekendprogrammering. In deze programmering krijgt Lex Gaarthuis een nieuw radioprogramma: ‘De 10 Van….’

De 10 Van…

Het nieuwe programma ‘De 10 Van…’ is vanaf zondag 25 april elke zondag tussen 12.00 – 13.00 uur te horen op de radiozender. “Aan de hand van tien nummers stelt Lex wekelijks de muzikale biografie van een bekende gast samen. Ze kijken terug op mooie jeugdherinneringen, dierbare momenten en grappige verhalen“, aldus de radiozender in een persbericht.

Linda de Mol

Op 25 april is Linda de Mol de eerste gast die aanschuift bij Lex. In de weken daarna ontvangt hij onder meer acteur Martijn Fischer, presentator Alberto Stegeman en sportjournalist Henry Schut.

Martijn Kolkman

Met de start van het nieuwe programma van Lex en de komst van Martijn Kolkman naar Radio 10, verandert de weekendprogrammering vanaf vrijdag 23 april. Zo is Martijn Kolkman op zaterdag te horen tussen 10.00 – 13.00 uur en op zondag tussen 10.00 – 12.00 uur. Een compleet overzicht van de nieuwe programmering is te vinden op de website van de radiozender.

Sociale media: