Nieuwe start voor themazender Radio 10 Zomer Hits

Radio 10 is met de zomerperiode voor de deur sinds kort weer gestart met de online themazender Zomer Hits. De uitzendingen van Radio 10 Zomer Hits werden in november vorig jaar gestaakt toen de zender werd ingewisseld voor de tijdelijke themazender ‘Ladies of Soul’.

Zomerhits van toen en nu

Met de zomer voor de deur heeft Radio 10 sinds kort de uitzendingen van de themazender
Zomer Hits weer nieuw leven ingeblazen. Nummers als Balada van Gusttavo Lima en Club tropicana van Wham, Walking on sunshine van Katrina & The Waves en Hey brother van Avicii komen op de radiozender voorbij. Op de zender zijn ook de zomerhits van nu te horen als Kungs vs Cookin’, 3 Burners met This girl en Can’t stop the feeling van Justin Timberlake.

Tien themakanalen

Radio 10 beschikt nu over tien themazenders die te beluisteren zijn via Internet, internetradio’s, de App en de speciale app voor Apple TV. Het gaat naast het themakanaal Zomer Hits om Film Hits, #1 Hits, Guilty Pleasures, Rock Hits, 60’s & 70’s Hits, 80’s Hits, 90’s Hits, Love Songs en Disco Classics.

Luisteren

De radiozender zelf is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Daarnaast biedt de radiozender ook een exclusief kanaal via de digitale ether (DAB+): Radio 10 Gold. Eenvoudig luisteren naar de themazenders via je computer kan via deze pagina.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.