Radio 538: Evers Staat Op live vanaf Olympische Winterspelen

Het radioprogramma Evers Staat Op op Radio 538 is tot en met 23 februari elke werkdag live te horen vanuit Pyeongchang tijdens de Olympische Winterspelen. Edwin Evers en zijn team ontvangen de topsporters en artiesten in de 538-studio in het Holland Heineken House.

Tiende keer

Het is voor de tiende keer dat het team van Evers Staat Op naar de Spelen afreist. Tijdens de laatste Winterspelen in Sochi in 2014 ontvingen de mannen van Evers Staat Op onder anderen de broertjes Ronald en Michel Mulder, minister-president Mark Rutte, Bob de Jong en Mark Tuitert in de Olympische studio.

“Warm hart”

Ik draag de Oranje sporters een warm hart toe en moedig ze graag aan, waar ook ter wereld. Het is echt te gek om ze meteen na de wedstrijd en huldiging te mogen ontvangen in onze studio.”, aldus DJ Edwin Evers.

Luisteren en kijken

Tot en met vrijdag 23 februari is Evers Staat Op in Pyeongchang te horen op de reguliere tijden in de ochtend tussen 06:00 en 10:00 uur. Radio 538 is in heel Nederland te ontvangen via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Meekijken naar de uitzendingen van Evers Staat Op kan via de app van 538 en TV 538 en de website van de radiozender.

Sociale media: