Radio 538 start nieuw radiospel: ‘Win It in A Minute’

De commerciële radiozender Radio 538 start met ingang van vandaag, maandag 7 maart, een nieuw radiospel: ‘Win It in A Minute’.

“Alleen winnaars”

Het nieuwe radiospel kent volgens de radiozender alleen winnaars. Drie keer per dag gaat er midden in de radio-uitzending een alarm af, maar voor zowel de luisteraar als de dj is niet bekend wanneer dit zal zijn… “Als het alarm afgaat, dan gaat het los en regent het grote prijzen!”, aldus de radiozender. Tot en met vrijdag 11 maart wordt ‘Win it in A Minute‘ gespeeld tussen 07:00 en 19:00uur.

Win It in A Minute

Wanneer de minuut ingaat is van te voren nooit bekend, dus ook voor de dj’s van Radio 538 is het een verrassing. Als het alarm afgaat kunnen luisteraars direct bellen naar de studio. ‘Win It in A Minute’ gaat in zodra de eerste beller, na het alarm, in de uitzending komt. Het enige wat de beller hoeft te doen om te winnen is zijn of haar voor- en achternaam en woonplaats noemen, daarna volgt de volgende luisteraar zo snel mogelijk. Hoe meer luisteraars in de uitzending komen, hoe meer prijzen de dj kan weggeven.

Het uitreiken van de prijzen duurt maar één minuut en geen seconde langer. Het alarm gaat drie keer op een dag af. Het spel wordt maandag tot en met donderdag tussen 07:00 en 19:00 uur gespeeld en op vrijdag tussen 07:00 en 18:00 uur.

Verrassen

Dave Minneboo, programmadirecteur Radio 538: ‘We blijven onze luisteraars telkens weer op alle mogelijke manieren verrassen, zo ook nu met dit gloednieuwe radiospel. Het leuke is dat er bij ‘Win It In A Minute’ geen verliezers zijn, maar alleen maar winnaars. En natuurlijk dat niemand, 538 dj of luisteraar, weet wanneer het alarm afgaat!”

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.