Radio JND 24 uur in het teken van speelgoed Sinterklaas-actie

Radiozender Radio JND staat de komende 24 uur geheel in het teken van de Sinterklaas-actie. In samenwerking met Stichting Kinderen van de voedselbank en Stichting Van Kinderen voor Kinderen zal hij proberen zoveel mogelijk speelgoed in te zamelen. Vanmiddag om vijf uur werden hiervoor de studiodeuren van Radio JND 24 uur lang voor DJ Marcel Aarts gesloten.

In het zonnetje zetten

“Helaas hebben niet alle kinderen in Nederland het geluk op 5 december een zak vol cadeau’s voor hun deur te vinden. Nederland telt een groot aantal kinderen onder de armoedegrens. Ieder kind verdiend het om tijdens de feestdagen in het zonnetje gezet te worden, tijd dus voor Marcel Aarts en de luisteraars van Radio JND om in actie te komen!”, aldus de radiozender.

Live radio

Tot en met zaterdag 3 december, 17 uur zal Marcel 24 uur lang live uitzenden met als doel zoveel mogelijk speelgoed in te zamelen. Luisteraars kunnen zowel nieuw als gebruikt speelgoed doneren. Van een kleinigheidje uit de speelgoedwinkel tot (zo goed als nieuw)speelgoed van je kinderen, die hier zelf (al lang) niet meer naar om kijken.

Vrachtauto vol speelgoed

Marcel hoopt dat het luisterpubliek van Radio JND er samen met hem de schouders onder wil zetten. Zodat hij op 5 december een vrachtauto vol speelgoed kan overhandigen aan Sinterklaas bij de Kinderen van de voedselbank en Van Kinderen voor Kinderen ! “Laat ze niet in de steek!’ Op de vraag of het wel te doen is om 24 uur in de studio te zitten zegt Marcel: ” 24 uur op een gebruikt Dixi toilet lijkt mij erger”.

Doneren

Luisteraars kunnen speelgoed doneren en langs brengen in de studio van de radiozender. “Zo kun je meteen een kijkje nemen in een echte radiostudio en speelt Marcel een verzoekplaatje voor je op de radio. De studio is te vinden aan I.B.C.-weg 3N in Best. Het is ook mogelijk om online een donatie te doen.

Van het gedoneerde geld wordt, tegen een gereduceerde prijs, nieuw speelgoed aangeschaft bij de meewerkende speelgoedzaken. Meer informatie op de Facebook-pagina van de radiozender. Radio JND is te ontvangen in delen van Zuid Nederland via DAB+ (kanaal 9C) en wereldwijd via Internet.

Video:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.