(C) Mediamagazine

Radio West in december de Gulste Zender van Zuid-Holland

Vanaf maandag 2 december is 89.3 Radio West een maand lang de gulste zender van Zuid-Holland. In vrijwel alle radioprogramma’s van de regionale omroep zijn extra mooie prijzen te winnen, veelal in de sfeer van de feestelijke decembermaand.

“Gezelligheid opzoeken”

In dé maand van het jaar waarin we elkaar mooie cadeaus geven en gezelligheid opzoeken, doet de regionale radiozender dat ook. Op 89.3 Radio West vallen vele mooie prijzen te winnen en klinken de programma’s extra feestelijk. Luisteraars maken kans op onder meer wekkerradio’s, kerstbomen inclusief versiering, museumkaarten, restaurantbonnen, theaterkaarten, horloges, zonnebrillen, avondjes uit en elke week een hoofdprijs die bestaat uit een weekendje weg, aldus de regionale radiozender in een persbericht.

Niet alleen voor jezelf, ook voor een ander

Een prijs winnen is natuurlijk leuk, maar nog leuker is het als je daar in december weer iemand die je kent mee kunt verrassen. In de tweede actieweek wordt er elke dag ‘een kerstboom voor een ander’ als prijs weggegeven. De winnaar bepaalt aan wie hij of zij deze kerstboom met versiering schenkt. Een van de kerstbomen wordt die week bij die persoon thuisbezorgd door Omroep West verslaggever Pim Markering.

Elke vrijdag een hoofdprijs

Elke vrijdagmiddag staat het laatste uur van het programma Studio Haagsche Bluf in het teken van de hoofdprijs van die week: een weekendje weg.

Luisteren

De radiozender is te beluisteren in de regio Zuid-Holland op FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.