Radiomakers van de toekomst centraal in Beeld en Geluid

Tijdens de herfstvakantie staan de radiomakers van de toekomst centraal in Beeld en Geluid. Beeld en Geluid komt tijdens de herfstvakantie met de KinderRadioFabriek.

KinderRadioFabriek

In de KinderRadioFabriek word je opgeleid tot radiomaker, maak je een eigen podcast tijdens een workshop en neem je een kijkje achter de schermen bij de echte radiostudio van Efteling Kids Radio. “Ook leren professionele radiomakers als Mattie Valk, Frank van der Lende en Eva Cleven je de kneepjes van het vak!“, aldus Beeld en Geluid.

Masterclass

In de KinderRadioFabriek worden er ook masterclasses gegeven door radio DJ’s van bekende radiozenders zoals Eva Cleven, Frank van der Lende en Mattie Valk. Het is aan te raden om je vooraf in te schrijven op deze masterclasses.

Efteling Kids Radio

Radiozender Efteling Kids Radio maakt in de KinderRadioFabriek elke dag live radio tijdens de herfstvakantie. De radiozender zendt van 14 tot en met 19 oktober live uit vanaf Beeld en Geluid tussen 11.00 en 12.00 uur. Van 20 tot en met 27 oktober is de radiozender elke dag live te horen tussen 11.00 en 13.00 uur.

Workshops

Daarnaast worden er diverse workshops gegeven in de KinderRadioFabriek. Zo is het mogelijk een cursus podcast maken te volgen en is er een Mini-workshop Verkeersinformatie lezen in samenwerking met de ANWB.

Meer informatie via de website van Beeld en Geluid.

Sociale media: