RADIONL zendt hele week live uit vanaf de BouwBeurs

Radiozender RADIONL zendt tot en met vrijdag 8 februari elke dag live uit vanaf de BouwBeurs in Utrecht.

De BouwBeurs

De BouwBeurs wordt tot en met vrijdag 8 februari gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. De BouwBeurs is de vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Met live demonstraties, nieuwe en innovatieve producten, oplossingen voor de bouwopgaven van morgen en fijne entertainment.

Live

Regionale commerciële radiozender RADIONL is vaak te horen op bouwplaatsen in Nederland dus leek het de radiozender een goed idee om ook de beurs in Utrecht te bezoeken. De radiozender is deze week elke werkdag te horen tussen 12-18 uur vanaf de beurs. Er zijn tijdens de uitzending ook live optredens te bewonderen op de beurs en te volgen via de radio.

Morgenstond

Iedere ochtend is Marcel de Vries met zijn programma Morgenstond live te horen vanuit een bouwput in Nederland. Dinsdag komt het programma live vanuit een bouwplaats in Apeldoorn. Ook de spelletjes van alle gepresenteerde programma’s zijn deze week in het kader van de bouw en er zijn mooie bouw-prijzen te winnen.

Luisteren

De radiozender is in grote delen van Nederland te ontvangen via FM en DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Luisteraars op de FM in Zuid-Holland moeten wellicht hun radio opnieuw programmeren. De radiozender is in delen van Zuid-Holland nu te ontvangen via 99.4 en 99.6 MHz.

Sociale media:

https://twitter.com/HansLuisman/status/1092413679486803968