Radiozender Baars Classic Rock gestopt met uitzenden

De online radiozender Baars Classic Rock is gestopt met haar uitzendingen via het Internet. De uitzendingen zijn na 12 jaar uitzenden op 1 april jl. gestaakt.

Kees Baars

De online radiozender was een initiatief van Kees Baars. Via zijn Facebook-pagina heeft hij het het stopzetten van de radiozender toegelicht. “Na 12 jaar mijn internetradiostation geëxploiteerd te hebben is nu de tijd aangebroken om te concluderen dat het mooi is geweest. De belangrijkste reden is een financiële. Het runnen van Baars Classic Rock kost mij zo´n € 250 per maand (12 jaar = € 36.000!!) en daar heb ik geen zin meer in. Ik wil graag alle luisteraars bedanken & natuurlijk alle platenlabels en muzikanten die mij altijd ruimhartig van muziek hebben voorzien. Zoals een bekend Frans filosoof ooit zei: nothing lasts forever.“, aldus Baars.

Baars Classic Rock was een online radiozender met aandacht voor rockmuziek in de breedste zin van het woord. De radiozender is ook enige tijd als themazender via de website van Radio Veronica te horen geweest. Daar kwam op 1 februari 2017 een einde aan.

City FM

Naast Baars Classic Rock is ook de online radiozender City FM Classic Rock onlangs gestopt met haar uitzendingen via Internet. De reden van het stopzetten van de uitzendingen van deze online radiozender is niet bekend.

Sociale media: