Radiozender DanceXL stelt start DAB+-uitzendingen een maand uit

Radiozender DanceXL zal niet op 1 december starten met haar uitzendingen via DAB+ maar een maand later: op 1 januari 2017. Dit heeft de radiozender meegedeeld op haar Twitter-pagina.

In de digitale ether

DanceXL kondigde begin september van dit jaar aan dat de online radiozender vanaf 1 december ook te horen zou zijn in de digitale ether in grote delen van Nederland. De radiozender kondigt nu aan dat de uitzendingen een maand later starten: 1 januari 2017.

Dekking

DanceXL zal vanaf 1 januari 2017 te horen zijn in de digitale ether in Noord-Brabant, zeeland, Limburg, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, aldus de radiozender eerder tegenover deze website. Het is nog niet duidelijk via welk DAB-netwerk de radiozender gaat uitzenden. De radiozender is al enige tijd te beluisteren via Internet.

Dancemuziek

De radiozender biedt momenteel 24 uur per dag dancemuziek met dancehits en classics, hardstyle, techno en vele andere vormen van electronic dance music.

Nichezenders

Via de digitale ether (DAB+) zijn steeds meer nichezenders te ontvangen. Zo zenden in Noord-Oost Nederland de Nederlandstalige zenders Team FM en Gigant FM uit via de digitale ether. In de regio Noord-Brabant is de Nederlandstalige zender Radio Mexico en de jongerenzender JND Radio te horen via de digitale ether.

Xtra Radio

Ook de online radiozender Xtra Radio heeft eerder dit jaar aangekondigd te gaan uitzenden via de digitale ether. De uitzendingen van deze radiozender via DAB+ zijn echter nog niet gestart.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.