Radiozender DanceXL vanaf december te horen via DAB+

Vanaf 1 december aanstaande zal de radiozender DanceXL in een groot deel van Nederland te horen zijn in de digitale ether (DAB+).

In de digitale ether

DanceXL zal vanaf dat moment te horen zijn in de digitale ether in Noord-Brabant, zeeland, Limburg, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, aldus de radiozender tegenover deze website. Het is nog niet duidelijk via welk DAB-netwerk de radiozender gaat uitzenden. De radiozender is al enige tijd te beluisteren via Internet.

Dancemuziek

De radiozender biedt momenteel 24 uur per dag dancemuziek met dancehits en classics, hardstyle, techno en vele andere vormen van electronic dance music. Vanaf komende donderdag, 8 september, lanceert de radiozender een nieuwe programmering. De programmering wordt dan uitgebreid met techno, techhouse, deephouse en dancemixen. Meer informatie over de radiozender is te vinden via de website van de radiozender. Meeluisteren kan via de livestream op Internet.

Nichezenders

Via de digitale ether (DAB+) zijn steeds meer nichezenders te ontvangen. Zo zenden in Noord-Oost Nederland de Nederlandstalige zenders Team FM en Gigant FM uit via de digitale ether. In de regio Noord-Brabant is de Nederlandstalige zender Radio Mexico en de jongerenzender JND Radio te horen via de digitale ether.

2 reacties

  1. Website werkt ook maar half en links leiden tot niet bestaande pagina’s. Komt allemaal niet professioneel over. Inderdaad wel benieuwd wie hier achter zit.

  2. Als het DAB+ signaal net zo instabiel is als de stream dan houdt ik mijn hart vast. Ben overigens wel benieuwd wie hier achter zit.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.