Radiozender Dolfijn FM te beluisteren op Caribische vluchten TUI

Dolfijn FM is de eerste radiozender op Curaçao en Bonaire die in het internationale luchtruim te beluisteren is. Elke week is aan boord van de TUI vluchten tussen Amsterdam en Curaçao, Bonaire, Sint Maarten en Aruba een nieuwe zeven minuten durende podcast te horen, met de hits van Curaçao en Dolfijn FM en informatie over de eilanden en aankomende evenementen. Dit bericht de radiozender in een persbericht.

Nederlandstalige radiozender

Dolfijn FM is een Nederlandstalig radiostation dat uitzendt op Curaçao en Bonaire. Dolfijn FM zendt vooral populaire muziek uit en brengt naast nieuws van de eilanden ook kort wereldnieuws en nieuws uit Nederland. De radiozender is sinds kort ook te beluisteren in het vliegtuig middels een podcast.

Actueel

De Dolfijn FM Inflight Podcast wordt elke week ververst, om actueel te blijven qua muziek en informatie. De lengte van de podcast is zo’n zeven minuten. De uitzending is voor iedereen aan boord te beluisteren. De podcast staat in de TUI Cloud, die voor alle passagiers aan boord gratis te bereiken is via Wifi (Airfi) op hun laptop of smartphone.

Trots

Dolfijn FM station manager Egon Sybrandy is trots op de samenwerking: “Als eerste radiostation van de eilanden te beluisteren zijn in de vliegtuigen van een grote airline als TUI fly, is een prachtige uitbreiding voor ons. Al sinds het ontstaan van Dolfijn FM luisteren er veel toeristen naar ons. Dat ze nu in het vliegtuig al kennis kunnen maken en we ze al aan boord mooie dingen over Curaçao kunnen vertellen, is alleen maar leuk voor iedereen! .”

De radiozender is in Curaçao te beluisteren via 97,3 MHz en op Bonaire via 97,5 MHz en wereldwijd via Internet.