Radiozender KINK presenteert programmering

Radiozender KINK heeft vanmiddag in Groningen haar programmering gepresenteerd. De radiozender gaat 1 februari om 18.00 uur van start en is te beluisteren via Internet en DAB+.

Programmering

De doordeweekse programmering begint elke dag om 7 uur met Michiel Veenstra en zijn ochtendshow KINKSTART, gevolgd door twee uur nonstop KINK-classics in KINK DNA. Daarna zijn Jasper Leegwater, Tessa Mol en Jasper Leijdens te horen. De avonduren zijn voor een poule van radiodieren als Tamar Tieleman, Bas van Dalen en Femke van der Veen.

Muziekliefhebbers

De late avonduren worden gevuld door muziekliefhebbers pur sang als DJ St. Paul, Henk Kanning en Caroline Westendorp. Laatstgenoemde, die de afgelopen jaren furore maakte als zangeres van The Charm The Fury, neemt ook de metalpodcast KINK DISTORTION voor haar rekening. In het weekend zijn onder andere Tim op het Broek en Leon Verdonschot te horen, die terugkeert met zijn befaamde talkshow OEVERLOOS.

On demand

De radiozender voorziet ook in de toenemende vraag naar audio on demand met de dagelijkse podcast DAILY KINK waarin luisteraars in een paar minuten worden bijgepraat op het gebied van muzieknieuws en nieuwe releases. De programma’s op het podcastplatform worden uitsluitend gepresenteerd door kenners.

“Fantastisch team”

Michiel Veenstra, programmadirecteur van de radiozejnder: “De start van KINK is de start van een geluid in de ether dat node gemist wordt, dat is me wel duidelijk geworden aan de hand van alle reacties van potentiële luisteraars en van platenlabels, poppodia en artiesten. Wij hebben een fantastisch team van enthousiaste en gedreven muziekliefhebbers die staan te trappelen om dat geluid eindelijk weer te laten horen“.

Sociale media: