Radiozender Sublime past programmering aan

Radiozender Sublime voert een aantal wijzigingen door in haar programmering. Zo duurt de ochtendshow op de radiozender in het nieuwe jaar een uurtje langer.

Ochtendshow

Vanaf maandag duurt de ochtendshow van Sublime een uurtje langer. Jaap Brienen start voortaan elke ochtend een uur vroeger en zal elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur te horen zijn. “In het laatste uur van De Sublime Ochtendshow zorgt Jaap vanaf maandag 3 januari voor een kickstart van je werkdag. Hij zal elke ochtend om 09.00 uur vijf platen draaien die passen bij de start van je werkdag“, aldus de radiozender.

Angelique Houtveen

Angelique Houtveen die normaal tussen 16.00-19.00 uur het middagprogramma presenteert op de radiozender wordt voorlopig vervangen Jan Paul Grootentraast. Houtveen is momenteel overspannen aldus de DJ op haar Instagram-account.

The Sublime Experience

The Sublime Experience start voortaan om 21.00 uur in plaats van om 19.00 uur. Francis Broekhuijsen zal voortaan tussen 21.00 en 00.00 uur te horen zijn van maandag t/m donderdag.

Sublime Classics

Daarnaast hoor je voortaan van maandag t/m donderdag tussen 19.00 en 21.00 uur een nieuw non stop programma: “Sublime Classics. Tijdens het avondeten kun je genieten van essentials en bekende artiesten uit de funk, soul en jazz, zoals Otis Redding, Erykah Badu, George Benson en Leon Bridges.”, aldus de radiozender.