Radiozenders VRT in het teken van ‘De Warmste Radio’

Vandaag staan vrijwel alle radiozenders van de Vlaamse publieke omroep VRT in het teken van Music for Life met de ‘Warmste Radio’. Van is van 9 tot 18 uur de Warmste Radio, één radioprogramma dat gelijktijdig op vier radiozenders van de VRT wordt uitgezonden. Warmste Radio is te horen via  Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel. Elk uur presenteert een uniek radioduo de uitzending, die de apotheose is van De Warmste Week. Luisteraars kiezen zelf de platen via sms en zamelen zo geld in voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life.

Duo’s

De volgende duo’s zijn vandaag te beluisteren: 09-10 uur: Peter Van de Veire en Peter Verhulst, 10-11 uur: Linde Merckpoel en Jan Hautekiet, 11-12 uur: Karolien Debecker en Kim Debrie , 12-13 uur: Eva De Roo en Ayco Duyster, 13-14 uur: Kim Debrie en Jan Hautekiet, 14-15 uur: Linde Merckpoel en Peter Verhulst, 15-16 uur: Ayco Duyster en Karolien Debecker en 16-17 uur: Siska Schoeters en Peter Van de Veire.

Afsluiting

Van 17 tot 18 uur presenteren Siska Schoeters, Linde Merckpoel en Eva De Roo het slot van de tiende Music For Life. Tijdens dat uur wordt ook bekendgemaakt hoeveel de solidariteitsactie dit jaar heeft opgebracht. Tijdens de uitzending van negen uur komen in totaal tien artiesten live spelen. Nicole & Hugo mogen De Warmste Radio openen met nog een allerlaatste keer “Goeiemorgen, morgen”. Daarnaast komen ook Yevgueni, Emma Bale feat. Milow, Urbanus & De Fanfaar, Flip Kowlier, Slongs Dievanongs, Christoff, Sandra Kim, Tourist LeMC en Bart Peeters langs.

Music for Life

De Warmste Radio sluit de actie Music for Life van radiozender Studio Brussel af. Music For Life is de jaarlijkse actie van de Vlaamse jongerenzender Studio Brussel en het Rode Kruis in Vlaanderen. Het evenement vond de eerste zes jaar plaats in de laatste week voor kerst en was toen vergelijkbaar met het 3FM’s Serious Request. In de eerste vijf edities hadden de Vlaamse en Nederlandse versie hetzelfde thema. Vanaf 2012 koos de Vlaamse radiozender voor een andere formule zonder glazen huis of fondsenwervingscampagne. Ook dit jaar is dat het geval.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.