Ook dit jaar weer reclamevrije kerst op Sublime FM

Als enige radiostation in Nederland is Sublime FM tijdens de kerstdagen geheel reclamevrij. Dit bericht de radiozender in een persbericht.

Geen reclame

Van kerstavond tot en met tweede kerstdag is er op Sublime FM geen reclame te horen “en dat betekent: meer soulvolle en jazzy muziek. Hierdoor kunnen luisteraars zonder onderbrekingen maximaal genieten van hun kerst”, aldus de radiozender.

Nieuws van de vooruitgang

Tijdens kerst zal het Nieuws van de Vooruitgang niet worden uitgezonden. Alleen het reguliere nieuws is te horen. Op 27, 28 en 29 december hoor je de hoogtepunten van het Nieuws van de Vooruitgang van het afgelopen jaar.

Verhuizing

De radiozender maakte onlangs bekend nieuwe huisvesting te hebben gevonden. De radiozender blijft “woonachtig” in de gemeente Utrecht. De radiozender ruilt de studio in De Jaarbeurs in voor een studio in  in de Werkspoorkathedraal op Tractieweg 41 in Utrecht. De verhuizing heeft 18 december plaatsgevonden.

Luisteren

Sublime FM is te ontvangen in delen van Nederland via FM, in heel Nederland via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: