Record aantal optredens tijdens 3FM Awards 2016

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards op 28 maart door radiozender NPO 3FM zullen dit jaar een record aantal artiesten optreden. Dit bericht de NPO in een persbericht.

20 optredens op vijf podia

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de luisteraar. Op vijf verschillende podia van TivoliVredenburg zijn er ruim 20 optredens van een half uur, onder andere van Chef’Special, The Common Linnets, Kovacs, Sef, Causes en Lucas Hamming.

Live optredens

Luisteraars genieten 6 uur lang van live optredens, muziekdocumentaires en alles wat een festival nog meer te bieden heeft. De Ronda-zaal staat vanaf 20.30 uur in het teken van de uitreiking van de 3FM Awards: welke artiest of band gaat met een Award naar huis?

Line-up

Vanaf 15.00 uur opent 3FM de deuren van de Grote Zaal, Pandora, Ronda, Hertz en Cloud Nine van TivoliVredenburg te Utrecht. Vandaag maakte 3FM dj Giel Beelen in zijn ochtendshow het eerste deel van de 3FM Awards line-up bekend: Chef’Special, The Common Linnets, Kovacs, Sef, Causes, Lucas Hamming, HAEVN, Dazzled Sticks, Diggy Dex, The Brahms, Jebroer, Indian Askin, Max Meser en Son Mieux

De 3FM dj’s doen live verslag van alle optredens en de Award-show op NPO 3FM, 3fm.nl, alle social kanalen en NPO 101. BNNVARA zendt de Award-show uit op NPO 3, live vanuit de Ronda. 3FM dj’s Giel Beelen, Annemieke Schollaardt en Frank van der Lende presenteren de 3FM Awards.

3FM Awards 2016

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. Binnenkort maakt NPO 3FM de genomineerden bekend en stemmen luisteraars op hun favoriete artiesten via 3fm.nl/awards. Van 21 tot en met 28 maart staat 3FM in het teken van de 3FM Awards, met veel aandacht voor muziek, Nederlandse artiesten, de winnaars van afgelopen edities en de genomineerden van 2016.

Kaarten voor de 3FM Awards zijn vanaf nu te koop.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.