Returns halve finales Europa League live op radio en tv

Vanavond worden de return-wedstrijden gespeeld voor een finale plek in de UEFA Europa League. De wedstrijden worden live uitgezonden op radio en televisie.

Over iets minder dan twee weken is de finale van de Europa League. Welke twee ploegen er dan in het St. Jakobs-Park in Bazel aan de aftrap verschijnen, wordt vanavond duidelijk. Vanavond staan de wedstrijden Liverpool – Villareal en Sevilla – Shaktar Donetsk op het programma. De wedstrijd Villareal – Liverpool eindige vorige week in 1 – 0. Liverpool zal dus in het eigen stadion aan de bak moeten om deze achterstand goed te maken. Shaktar Donetsk – Sevilla eindigde vorige week in 2 – 2. Beide returns worden vanavond vanaf 21.05 uur gespeeld.

RTL7

RTL7 zendt vanavond de wedstrijd Liverpool – Villareal live uit. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, de wedstrijd om 21.05 uur. De avond wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Onder andere Johan Derksen zorgt voor de analyses over de wedstrijd. Na afloop is er een ruime samenvatting te zien van de wedstrijd Sevilla – Shaktar Donetsk Rond 23.30 uur zijn op RTL7 nog de dartwedstrijden te zijn uit de PDC Premier Leugue. Daar is onder andere de wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld gezien.

FOX Sports

Op FOX Sports 1 is vanavond het programma Studio Europa League te zien waarin live wordt geschakeld naar alle hoogte punten tijdens de eerste wedstrijd in de halve finales van de Europa League. Op FOX Sports 2 is de wedstrijd Liverpool – Villareal te zien, op FOX Sports 3 de wedstrijd Sevilla – Shaktar Donetsk.

Radio

Op de radio is er aandacht voor de halve finales in de UEFA Europa League bij het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Ragnar Niemeijer  houdt voor het radioprogramma de wedstrijden uit de Europa League in de gaten. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.