Richard Rijk stopt bij Radio 8FM’s ochtendshow

Presentator Richard Rijk, al 19 jaar vast onderdeel van het team van de ochtendshow Rijk & Van Brabant, gaat stoppen met presenteren op Radio 8FM. Dit bericht de regionale commerciële radiozender uit Noord-Brabant in een persbericht.

Richard Rijk

Aanstaande vrijdag, 25 september, is Richard Rijk voor het laatst te horen in de ochtendshow. Rijk (51 jaar) heeft besloten dat het, na meer dan 30 jaar in de studio, mooi is geweest; hij gaat zich gaan richten op andere dingen dan radio maken. ‘Ik weet zeker dat ik het op momenten ga missen, maar ik weet ook zeker dat dit de juiste beslissing is. Het werd voor mij steeds moeilijker om mijn werkzaamheden achter de microfoon te combineren met mijn andere taken, daarom is dit het moment om te kiezen voor andere passies’.

Laatste uitzending

Vrijdag 25 september tussen 06:00 en 10:00uur is Rijk voor het laatst te horen op Radio 8FM. “Ik ga er vrijdag een feestje van maken en niet lopen mijmeren. We draaien vrijdag de hele dag Crazy Classics; lekker foute nummers die iedereen heimelijk meezingt. Springend in de studio; dat is voor mij de ideale laatste dag.”

Een nieuw begin

Met het vertrek van Richard Rijk gaat de ochtendshow van Radio 8FM een nieuwe periode in. Radio 8FM betreurt zijn vertek maar respecteert Rijks keuze en spreekt haar dank uit voor zijn inzet en passie.

Tweets

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.