DJ Rick van Velthuysen deze zomer te horen bij NH Radio

DJ Rick van Velthuysen gaat deze zomer aan de slag bij NH Radio. Hij gaat vier zaterdagen achter elkaar het programma ZomerRick maken.Dit bericht de regionale omroep voor Noord-Holland via haar Facebook-pagina. De eerste uitzending is aanstaande zaterdag, 24 juni. In ZomerRick draait Van Velthuysen twee uur lang muzikale en zomerse herinneringen van luisteraars.

Traffic Radio

Van Velthuysen is sinds 1 juni weer terug op de radio na een tijdje afwezigheid bij het medium radio. De DJ is elke werkdag in de ochtend te horen op de online radiozender Traffic Radio. Zijn doel was echter om ook weer via de FM te horen te zijn. Dat gaat komende zomer gebeuren in Noord-Holland.

Carrière

Rick van Velthuysen begon zijn loopbaan bij de AVRO op Radio 3FM, en presenteerde jarenlang diverse programma’s op Radio 538 en Radio Veronica. In 2014 won hij de publiekspijs de Gouden RadioRing voor zijn radioprogramma Rick in de Morgen.

“Vakman”

NH Radio stationmanager Arjan Snijders kijkt uit naar de samenwerking: “Rick is een vakman en zorgt voor de juiste energie op de zaterdag. Muziek- en nieuwszenders zijn er al voldoende in Nederland, met NH Radio vertellen wij echte verhalen waarmee we luisteraars raken”.

“Zomerklus”

Rick van Velthuysen: “In de afgelopen periode heb ik op mijn gemak kunnen nagaan wat ik in de voorbije drie decennia allemaal op de radio heb uitgespookt, ik heb geleerd mijn traditionele denken over radio overboord te zetten. Een ontspannen gesprek bij NH Radio resulteert nu in een leuke en evenzo verrassende zomerklus.”

ZomerRick is te horen op NH Radio van 13.00 uur – 15.00 uur op zaterdag 24 juni, zaterdag 01 juli, zaterdag 08 juli en zaterdag 15 juli. De radiozender is te ontvangen in de regio Noord-Holland via FM, in delen van Nederland via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media:

https://www.facebook.com/WijZijnNoordHolland/posts/1489091821113864:0