Ron Brandsteder neemt plek in van Candlelight op NPO Radio 5

Ron Brandsteder zal vanaf 1 maart elke vrijdagavond tussen 22.00 – 0.00 uur te horen zijn op NPO Radio 5 met het programma ‘Ron wacht op de nacht’. Hiermee is Ron Brandsteder de vervanger van Jan van Veen die in januari nog te horen was met zijn programma Candlelight voor Omroep MAX op de radiozender.

”Ron wacht op de nacht’

“Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek.”, aldus Omroep MAX in een persbericht over het programma ”Ron wacht op de nacht’

Afwezigheid

Ron Brandsteder was sinds september 2018 niet meer te horen op de radiozender. Na een korte afwezigheid keert Ron Brandsteder vanaf 1 maart 2019 terug als presentator bij MAX op NPO Radio 5.

“Heel blij”

Ron Brandsteder: “In september heb ik plaatsgemaakt voor mijn goede vriendin Tineke de Nooij, waarbij gekeken zou worden naar een andere plek voor mij in de toekomst. Ik ben heel blij dat ik vanaf 1 maart tussen 22.00 en 00.00 uur weer op NPO Radio 5 te horen ben, want ik hou van radio en mooie muziek!

“Verwelkomen”

MAX-directeur Jan Slagter: “Het is fijn om Ron weer bij MAX te mogen verwelkomen. Met zijn jarenlange ervaring, warme stemgeluid en gevoel voor humor creëert hij de ideale sfeer voor een mooie vrijdagavond op NPO Radio 5.

Sociale media: