Ronald van der Geer nieuwe perschef ADO Den Haag

Voetbalcommentator Ronald van der Geer wordt de nieuwe perschef van de voetbalclub ADO Den Haag. Dit berichten diverse media vandaag.

“Vereerd”

Van der Geer volgt Nathalie Nuiten die afgelopen vrijdag bekend maakte dat zij ADO Den Haag als perschef heeft verlaten. Tegen de lokale radiozender Den Haag FM zegt Ronald van der Geer “zeer vereerd” te zijn met het aanbod van ADO Den Haag. “Het is een mooie baan bij een club die ik een zeer warm hart toedraag. Ik wilde graag aan de andere kant onderdeel uitmaken van het clubproces. Ik heb al eens met een club in ander deel van het land gesproken maar nu is het ADO geworden. Daar ben ik trots op. ADO blijft de club waar ik als kleine jongen kennis maakte met betaald voetbal.”, aldus Van der Geer tegenover Den Haag FM.

SBS6 en Sport 1

Ronald van der Geer begint dit seizoen als voetbalcommentator op televisie voor SBS6 en Sport 1 via het productiebedrijf Southfields (voorheen InfoStrada). Van der Geer gaat zijn werkzaamheden bij SBS6 en Sport1 combineren met het werk als persvoorlichter van ADO Den Haag Ronald van der Geer was tot dit seizoen werkzaam bij de NOS waar hij jarenlang voetbalwedstrijden becommentarieerde voor NOS Langs de Lijn. Van der Geer wil nu meer voor de televisie gaan werken en kreeg daar bij de NOS te weinig ruimte voor.

Ronald van der Geer begon zijn radiocarrière bij de lokale omroep van Rijswijk en kwam van Stads Radio Rotterdam bij Radio Rijnmond terecht. Hier werkte hij als presentator en verslaggever voor Radio Rijnmond Sport. Tijdens zijn periode bij RTV Rijnmond werkte Van der Geer al als freelance voetbalverslaggever voor NOS Langs de Lijn. In het begin
van deze eeuw trad hij fulltime in dienst bij de NOS.

Thijs Slegers

Van der Geer is de tweede journalist die in korte tijd werkzaamheden gaat verrichten voor een voetbalclub. In juni van dit jaar verruilde Thijs Slegers zijn baan als redacteur van Voetbal International voor de positie als perschef bij voetbalclub PSV in Eindhoven.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.