Boksen: Titanenstrijd tussen Anthony Joshua en Joseph Parker live op RTL 7

Vanavond is de bokswedstrijd tussen zwaargewichten Anthony Joshua en Joseph Parker live te zien op RTL 7 tijdens RTL 7 Fight Night.

Historische clash

Het Principality Stadion in Cardiff zit tot op de nok toe gevuld met 80.000 fans, voor een ultieme en historische clash in het zwaargewicht boksen. De huidige wereldkampioen Anthony Joshua wordt uitgedaagd door de Nieuw-Zeelander Joseph Parker. Twee ongeslagen vechters, beide in het bezit van titels, die alles op het spel zetten.

Alle vier de titels

De winnaar bemachtigt alle vier de titels in het zwaargewicht boksen, iets wat nog nooit in de geschiedenis van het boksen is voorgekomen.

Joshua vs Parker

Anthony Joshua, AJ, heeft momenteel drie titels (WBA, IBF en IBO) op zijn naam staan. De Engelsman is ongeslagen en won al zijn twintig wedstrijden met een KO. Ook Joseph Parker is ongeslagen en op dit moment in het bezit van één titel (WBO). Achttien van zijn vierentwintig wedstrijden werden gewonnen middels een KO.

Road To Disputed

Voor de eerste keer sinds 1987, toen Mike Tyson en Tony Tucker het in Las Vegas tegen elkaar opnamen, komen er twee ongeslagen wereldkampioenen zwaargewicht boksen tegen elkaar in actie. Beide mannen hebben in dit gevecht, ook wel de Road To Disputed (weg naar de onbetwiste) genoemd, dus alles te verliezen of te winnen.

Dit nu al historische gevecht is zaterdag 31 maart vanaf 22.30 uur live te volgen bij RTL 7.

Sociale media: