RTL Nederland gestopt met RTL Lounge Radio

RTL Nederland is gestopt met RTL Lounge Radio. De internetstream is door Talpa Radio overgenomen met Sky Radio Smooth Hits.

Pop, soul, jazz

De radiozender was een radioversie van de tv-zender RTL Lounge met vooral pop, soul en jazzy muziek. Talpa Radio verzorgde de technische stream van de internet-radiozender. De radiozender ging in 2009 van start met haar uitzendingen op Internet.

Martin Stoker

Martin Stoker maakte als enige een radioprogramma onder de naam Martin2Music. Deze was graag doorgegaan maar RTL Nederland investeert liever in andere activiteiten dan internetradio. Alhoewel de website van RTL Lounge Radio nog online is, zijn ook de PODcasts van Martin2Music verdwenen. Met het verdwijnen van RTL Lounge Radio is RTL Nederland helemaal niet meer actief met enige radio-activiteit.

Radio 10 stopt aantal themazenders

Radio 10, onderdeel van Talpa Radio, is sinds kort gestopt met een aantal online radiozenders. De uitzendingen van de themazenders Rockhits, Zomerhits en Filmhits zijn onlangs gestopt door de radiozenders. Radio 10 heeft nu nog de themazenders 60/70’s, 80’s, 90’s, Disco Classics, Guilty Pleasures, Lovesongs en #1 hits.

Radio Veronica

Eerder al had Radio Veronica, ook onderdeel van Talpa Radio, een aantal themazenders geschrapt waaronder Comedy Radio, Flower Power Radio en Veronica Drive in Show.

Tweets: