RTL Telekids komt weer met Nationale Opblijfavond op oudejaarsavond

Voor alweer de zesde keer op rij houdt RTL Telekids 24/7 kinderen moeiteloos wakker op oudejaarsavond met ‘De Nationale Opblijfavond’. De televisiezender is voor de gelegenheid ook te zien in het basispakket van diverse digitale televisie-aanbieders. RTL Telekids 24/7 is een digitaal themakanaal van RTL Nederland gericht op kinderen.

Soy Kroon

Dit jaar maakt RTL Telekids het de kinderen van Nederland wel heel makkelijk om wakker te blijven, want de vrolijke Soy Kroon gaat op Oudejaarsavond vanaf 19.00 uur tot 00.00 uur elk halfuur een challenge aan met speciale gasten. Soy daagt onder anderen de Meiden van Raak!, Vajèn van den Bosch, Sterre Koning, Ridder van Kooten, Ruben Dingemans en Dave Dekker uit voor grappige, leuke en verrassende challenges, die ook gemakkelijk door de kinderen thuis uit te voeren zijn. ‘

Aftelmoment

Op Oudejaarsavond mag uiteraard het aftelmoment niet ontbreken. De kleine kijker thuis kan met Soy, Raak!, Ruben Dingemans en Sterre Koning op een feestelijke manier aftellen naar het nieuwe jaar.

Telekids 24/7

Het digitale kanaal is gratis te zien bij KPN iTV, Telfort, XS4All, Glashart, Ziggo, Tele2, Kabel Noord, Solcon, Delta Zeeland en Online.nl. Bij Caiway is de Nationale Opblijfavond te zien via het etalagekanaal. Bij CanalDigitaal is de Nationale Opblijfavond te ontvangen via het basispakket door abonnees die hun interactieve box hebben aangesloten. Ziggo zet RTL Telekids 24/7 (kanaal 312) open voor al haar televisie-abonnees met een digitale ontvanger.