Nieuw seizoen ‘InsideGamer’ van start, dit keer op RTL7

De commerciële televisiezender RTL7 start vanavond een nieuw televisieprogramma voor gameliefhebbers: ‘InsideGamer’. De eerste uitzending is vanavond om 23.30 uur te zien. Het programma was eerder te zien bij onder andere Veronica en FOX

Gamenieuws en meer

Simon Zijlemans brengt wekelijks samen met Saar Koningsberger het laatste gamenieuws en reports vanaf events in het tv-programma dat wordt gemaakt in samenwerking met de gelijknamige website. Ook brengt het duo reviews van de meest recente gamereleases. In het programma komen wekelijks actuele items voorbij waarvoor de presentatoren de hele wereld rondreizen. Naast games is er ook ruimte voor techniek, e-sports, gadgets en worden films die een relatie met gaming hebben besproken.

Call of Duty special

Het nieuwe seizoen trapt af met een Call of Duty special vanuit Los Angeles. Simon speelt hier als eerste Nederlander de multiplayer-versie van de nieuwe Call of Duty. Tevens doet hij verslag van de finale van het Wereldkampioenschap van de gelijknamige game. Het winnende team gaat naar huis met bijna een miljoen dollar.

Presentatieduo

Simon Zijlemans is als vaste reporter te zien in het programma Voetbal Inside. Naast zijn liefde voor voetbal is gaming zijn grootste passie. Saar Koningsberger begon haar televisieloopbaan bij TMF en als actrice was ze onder ander te zien in de film De Schippers van de Kameleon en te horen in de Croods. Het programma wordt gemaakt voor gamegeïnteresseerden tot de meest fanatieke gamer. 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.