World Matchplay Darts live op RTL 7

De televisiezender RTL7 staat vanaf vandaag een week in het teken van het dartstoernooi Worldmatch Play. De eerste ronde begint vandaag, zaterdag 16 juli en de finale is volgende week zondag, 24 juli.

Nederlanders

Het BetVictor World Matchplay Darts wordt gehouden in Blackpool te Engeland. In Blackpool zullen vijf landgenoten aan de oche verschijnen, aangevoerd door Michael van Gerwen die daar als nummer één van de wereld zal starten. Verder zullen ook Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Jelle Klaasen en Benito van de Pas meespelen.

Prijzengeld

Vandaag komt Van der Voort in actie, hij speelt tegen Kyle Anderson. Michael van Gerwen neemt het vandaag op tegen Jamie Caven. Van de Pas heeft Dave Chisnal als tegenstander. Jelle Klaassen en Raymond van Barneveld spelen maandag hun wedstrijd voor de eerste ronde. In het toernooi wordt er 450.000 Britse Pond aan prijzengeld verdeeld.

Toppers

Naast de genoemde Nederlanders doen ook toppers als Stephen Bunting, Stephen Bunting, James Wade, Gary Anderson en Adrian Lewis mee. Verdedigend kampioen is de Nederlander Michael van Gerwen. In 2015 versloeg hij in de finale James Wade met 18–12. Hiermee won van Gerwen dit toernooi voor de eerste keer.

RTL 7

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de World Matchplay. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de stream. Alle avondsessies zijn ook live te zien op RTL7. Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 is te vinden op de website van RTL7 Darts.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.