RTV Rijnmond-regisseur Ina van Os (49) overleden

Regisseur Ina van Os is op 49 jarige leeftijd overleden. Van Os was sinds 1990 actief bij onder andere Stads TV Rotterdam, later bij TV en RTV Rijnmond. Ina van Os was bij RTV Rijnmond regisseur en chef Programmafaciliteiten. “Stoer, zorgzaam, sympathiek, toegewijd, bescheiden, goedgehumeurd, humoristisch, een vakvrouw. Dat was Ina ten voeten uit.”, aldus de regionale omroep voor zuid Zuid-Holland.

Begonnen bij Stads TV Rotterdam

Ina van Os begon in 1990 bij Stads TV als cameravrouw. Na enkele jaren volgde een carrière als regisseur. Ook in die rol liet ze de meest gecompliceerde klussen er zeer eenvoudig uitzien. Een ingewikkelde locatie-uitzending met veel camera’s? Ina draaide haar hand er niet voor om.

RTV Rijnmond op haar website: In de loop der jaren speelde haar gezondheid haar regelmatig parten. Maar daar liet ze zo weinig mogelijk van merken op de werkvloer. Ze stond altijd voor het bedrijf klaar, ook al was dat medisch gezien misschien niet altijd verantwoord. Ina was RTV Rijnmond en andersom. Maar complimenten daarover wuifde ze in oprechte bescheidenheid weg. 

Dezelfde zorgzaamheid die Ina aan de dag legde voor haar werk, had ze ook voor haar collega’s. Velen verliezen in haar een goede vriendin. Wij zullen haar allemaal verschrikkelijk missen en wensen haar naasten veel sterkte toe. Ina van Os is 49 jaar geworden.

Tweets:

 

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.