Ruud de Wild wordt coach bij KRO-NCRV’s No Limits Network

DJ Ruud de Wild gaat bij KRO-NCRV aan de slag bij het nieuwe online platform No Limits Network van de KRO-NCRV.

No Limits Network

KRO-NCRV’s No Limits Network is een nieuw online platform waarop jongeren met een beperking, maar zich niet beperkt voelen, content maken. Deze content verschilt van radio-uitzendingen als podcast tot interviews op de rode loper bij premières. DJ Ruud de Wild coacht de jongeren bij het maken van radio voor No Limits Network.

De jongeren maken zelf reportages, houden interviews, maken foto’s en radio. Het komende jaar maken acht jongeren No Limits Network, met als makers onder meer Jochem (29) die stottert, Annemarie (31) die zo goed als blind is en Freddie (20) die als meisje geboren is, maar nu man is.

Coach Ruud de Wild

Radioman Ruud de Wild wordt coach bij No Limits Network. De Wild, die onlangs werd beloond voor zijn radiowerk met een Marconi Oeuvre Award, gaf onlangs aan het medium radio erg te missen. “Het kriebelt weer. Ik mis de radio intens omdat ik vind dat ik daar hoor. Ik zie wel weer wat in radio maar ik denk dat het meer digitaal zal zijn.”, gaf hij onlangs aan bij WNL.

Ruud de Wild: “Bij No Limits Network neem ik de rol van coach op me. Ik ga met ze radio maken: items bedenken, rubrieken opzetten en helpen bij redactievergaderingen. Ze coachen om goeie radio te maken. Niet achter de microfoon, maar juist achter de schermen. No Limits Network gaat over het verleggen van grenzen. Niet uitgaan van je beperking, maar van je eigen kracht. Ik ga ze een tijdje op weg helpen met radio maken en vind het mooi om mijn jarenlange ervaring in te zetten om deze jongeren te helpen.”

Taco Rijssemus, mediadirecteur KRO-NCRV: “Het publiek is van ons gewend dat wij programma’s maken waarin mensen hun verhaal vertellen. Op radio en TV. Maar No Limits Network gaat verder. Deze jongeren bedenken zelf wat ze gaan maken, hoe ze dat gaan maken en wat ze gaan vertellen. Ik ben heel benieuwd naar waar zij ons mee gaan verrassen.”

No Limits Network is te vinden op www.nolimitsnetwork.nl en www.facebook.com/nolimitsnetwork

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=fsb1N3t5uOk

Tweets:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.