Samenvattingen Jupiler League op vast tijdstip bij Veronica

Vandaag, vrijdag 5 augustus gaat na de zomerstop de bal weer rollen in de Jupiler League. Dezelfde avond zijn ook de samenvattingen voor het eerst te zien bij Veronica, op een nieuw en vast tijdstip: 23.00 uur. Daarnaast krijgt het programma met Wytse van der Goot een nieuwe presentator. Aanvullend zijn onder meer de samenvattingen online te zien via NUsport.

Televisie

Op televisie trapt Veronica op vrijdag 5 augustus om 23.00 uur af met de Jupiler League. Dit programma van circa een uur wordt gepresenteerd door Wytse van der Goot en volgt op de comedyseries of autoprogramma’s van Veronica. Naast de uitzending op vrijdag, is er wekelijks ook een aflevering op maandag van circa een halfuur. Deze uitzending sluit aan op de grote filmseries die op maandag worden uitgezonden, zoals Jurassic Park, Marvel, Pirates of the Caribbean en Batman.

Internet

Online zijn alle samenvattingen ook te zien bij NUsport, het sportplatform van de grootste nieuwssite van Nederland, NU.nl. In de app wordt op regio getarget, zodat men bijvoorbeeld in Eindhoven de samenvattingen van FC Eindhoven op de voorpagina krijgt. Daarnaast maakt NUsport elke speelronde een compilatievideo van alle hoogtepunten voor op de ‘landelijke’ voorpagina.

Vast en vroeger tijdstip

“De vrijdagavond is dé avond van de Jupiler League. Een vast én vroeger tijdstip voor de samenvattingen bij Veronica sluit hier perfect op aan”, reageert Marc Boele, Algemeen Directeur Jupiler League. Veronica en NUsport hebben ook de uitzendrechten van de UEFA Champions League en de samenvattingen en live de halve finales van de KNVB Beker in het goed gevulde voetbalpakket.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.