Sander Hoogendoorn volgt Domien Verschuuren op bij NPO 3FM

Sander Hoogendoorn wordt het nieuwe geluid van de ochtend op NPO 3FM. Dit heeft de DJ vanmiddag bekend gemaakt. Vanaf 3 september 2018 is Sander iedere werkdag tussen 6.00 en 9.00 uur te horen bij BNNVARA op 3FM. Sander neemt de plek in van de vertrekkende Domien Verschuuren.

“WK van de radio”

Sander Hoogendoorn: “Een eigen ochtendshow op 3FM. Dit voelt een beetje als het WK van de radio waar ik aan mee mag doen! Dan wil ik wel het Kroatië worden van de ochtend: niet de populairste, maar wel de leukste!”

“Originele radiomaker”

Sharid Alles, zendermanager NPO 3FM: “Sander is een ontzettende goede, originele radiomaker, die op alle mogelijke manieren 3FM ‘leeft’. Of dat nou op de radio, op festivals of op social media is, Sander staat midden in de doelgroep. Dat maakt hem de perfecte kandidaat voor de ochtendshow. Ik ben ontzettend blij dat hij de ochtend gaat presenteren en kan niet wachten om met hem de dag te beginnen.

2011 begonnen bij 3FM

Sander Hoogendoorn begon in 2011 bij BNN met de Croissandershow in de weekendochtenden op 3FM. Datzelfde jaar ontving hij de Marconi Award voor aanstormend talent. In de jaren erna presenteerde hij Sanderdaynight op de zaterdagavond, Freaknacht van vrijdag op zaterdag en That’s Live op de zaterdagavond.

Vanaf augustus 2015 nam hij de weekenden van 12.00 tot 14.00 voor zijn rekening en sinds november 2016 is hij iedere maandag tot en met donderdag te horen tussen 18.00 en 21.00 uur. Eind 2017 zat Sander samen met Domien Verschuuren en Angelique Houtveen in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

Sociale media: