Satellietprovider JOYNE richt zich op christelijke doelgroep

Met het aanbieden van de televisiezender Family7 en de radiozender Groot Nieuws Radio richt satellietprovider JOYNE zich op de christelijke kijkers in Nederland.

Joyne

Joyne is een provider die digitale televisie via de satelliet aanbied. De provider is op 1 augustus van het vorige jaar van start gegaan en wil de concurrentie aan gaan met Canal Digitaal. De aanbieder biedt diverse televisiepakketten aan waarbij populaire zenders van de NPO, RTL en SBS in het aanbod zijn opgenomen.

Evangelie centraal

“Family7 en Groot Nieuws Radio vormen samen een aantrekkelijk aanbod voor een grote doelgroep die graag kijkt naar tv-programma’s en luistert naar radio-uitzendingen waarin het evangelie centraal staat.”, aldus de aanbieder in een persbericht.

“Combineren”

Algemeen directeur Peter van der Meer: “De zenders Family7 en Groot Nieuws Radio in ons aanbod op Eutelsat 9° Oost zijn gemakkelijk te combineren met de satellietpositie 13° Oost, waar een groot aantal vrij te ontvangen, internationale zenders met evangelische inslag wordt uitgezonden. Dit is een uniek en uitgebreid aanbod voor deze christelijke doelgroep”.

Travel Lite

Family7 en Groot Nieuws Radio maken deel uit van het JOYNE Travel Lite pakket, waarin uiteraard ook de Nederlandse publieke en commerciële zenders zijn opgenomen. Dit pakket is vanaf €13 per maand te ontvangen. Groot Nieuws Radio is zelfs ‘Free to Air’ te ontvangen via de Eutelsat waardoor er geen abonnement nodig is.

Meer informatie over het aanbod van christelijke radio- en televisiezenders is te vinden op een speciale website van de aanbieder.

Erotiek

De evangelische positionering van Joyne staat in schril contrast met het rijke aanbod aan erotische (porno)zenders als Meiden van Holland Hard, Penthouse HD1 en 2, Colmax, Dusk en Secret Circle.