Schaatsen: WK Sprint live vanuit Seoul bij de NOS

Dit weekeinde is het wereldkampioenschap sprint op de schaats in Zuid-Korea live te zien bij de NOS. De NOS doet hier tot en met zondag verslag van.

Zuid-Korea

De Taereung International Skating Rink in Seoul is in het weekend van 27 februari het toneel van het WK Sprint. Bij de mannen zullen Kai Verbij, Ronald Mulder en Kjeld Nuis de degens kruisen met titelverdediger Pavel Kulizjnikov uit Rusland, de torenhoge favoriet. In het vrouwentoernooi wordt veel verwacht van Jorien ter Mors, die het opneemt tegen de Amerikaanse Brittany Bowe, vorig jaar overtuigend wereldkampioen met vier afstandsoverwinningen.

Live bij NOS op radio en televisie

De uitzendingen vanuit Seoul beginnen vanwege het tijdsverschil al om 08.55 uur en worden gepresenteerd door Dione de Graaff. Erben Wennemars schuift aan voor de analyse. Commentaar bij de wedstrijden: Herbert Dijkstra. Op zaterdag en zondag zijn er uitzendingen van NOS Studio Sport rond het wereldkampioenschap sprint tussen 8.55 uur en 12.50 uur op NPO 1.

Op NPO Radio 1 houdt Sebastiaan Timmerman de luisteraars op de hoogte via flitsen in de lopende programmering. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB, alle digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Alle afstanden zijn bovendien te volgen via de livestream op NOS.nl.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.