Sinterklaas brengt tijdelijke radiozenders in het land

De komst van Sinterklaas in het land zorgt er voor dat er weer diverse radiozenders in de lucht zijn rond de ‘Goedheiligman’.

SinterklaasRadio

Sinds vorige week is SinterklaasRadio gestart met haar uitzendingen via Internet. Op SinterklaasRadio hoort de luisteraar 24 uur per dag de grootste Sinterklaashits. Daarnaast is er elk uur het SinterklaasRadio Nieuws te horen met het laatste nieuws over Sinterklaas en zijn Pieter. De radiozender is wereldwijd te beluisteren via Internet.

SintFM

Ook de radiozender Sint FM is weer gestart met haar uitzendingen. Ook deze radiozender is exclusief te beluisteren via Internet.

Sky Radio Hits van de Sint

Sky Radio heeft online een tijdelijke radiozender met Sinterklaasmuziek gelanceerd: De Hits van de Sint. “De landelijke intocht is niet toegankelijk voor publiek en daarnaast gaan ook alle regionale optochten niet door. Maar Sky Radio zorgt ervoor dat liefhebbers de Goedheiligman, ondanks alle coronamaatregelen, toch in huis kunnen halen. Het non-stop muziekstation lanceert vandaag ‘Hits van Sint’, een speciaal online pop-up station met non-stop de leukste Sinterklaas hits voor het echte Sinterklaasgevoel“, aldus de radiozender. De radiozender is te beluisteren via de website van de radiozender en JUKE.nl.

Stingray Music

Ook via het digitale radiopakket van Stingray Music is sinterklaasmuziek te horen via een speciaal digitaal radiokanaal: Stingray Music Special. Stingray Music wordt aangeboden via diverse digitale televisieaanbieders in Nederland. Vanaf 6 december tot en met tweede kerstdag wordt er dag in dag uit kerstmuziek gedraaid op dit kanaal.

Sociale media: