SKV Veendam en Kabel Noord: Dit weekeinde gratis FOX Sports Eredivisie

Abonnees van kabelmaatschappijen SKV uit Veendam en Kabel Noord kunnen dit weekeinde gratis kijken naar FOX Sports Eredivisie. Reden voor dit cadeau is de ‘derby van het Noorden’ tussen FC Groningen en SC Heerenveen die zaterdagavond te zien is op FOX Sports Eredivisie 5.

Eredivisie weer van start

Na een week rust in de Eredivisie in verband met het spelen van kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal voor het Wereldkampioenschap in Rusland, wordt er dit weekeinde weer gevoetbald in de Nederlandse competitie. Een belangrijke wedstrijd voor de inwoners van Friesland en Groningen is de wedstrijd tussen de rivalen FC Groningen en SC Heerenveen. Deze derby van het Noorden wordt zaterdagavond om 20.45 uur gespeeld in Groningen.

Derby van het Noorden

Kabelaars SKV uit Veendam en Kabel Noord (Noordoost Friesland) zetten als cadeau naar de kijkers FOX Sports Eredivisie het hele weekeinde open voor al hun digitale televisieabonnees. Vanaf vrijdagavond tot zondagavond zijn de kanalen van FOX Sports Eredivisie voor elke abonnee met digitale televisie gratis te bekijken. Daarnaast willen de aanbieders benadrukken dat de kosten voor een abonnement voor FOX Sports aanzienlijk gedaald zijn. Dit is het gevolg van het afsluiten van een nieuwe overeenkomst tussen de aanbieders en de sportzender.

Radio

Liefhebbers kunnen ook terecht voor een verslag van de wedstrijd tussen FC Groningen en SC Heerenveen bij diverse radiozenders. NPO Radio 1 zendt flitsen van de wedstrijd live uit via NOS Langs de Lijn. Chris Wobben verzorgt het commentaar bij de wedstrijd. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en
wereldwijd via Internet.

Ook de regionale omroep Omrop Fryslan en Radio Noord doen live-verslag van de wedstrijd. Deze zenders zijn in hun uitzendgebied te ontvangen via FM en DAB+, landelijk via diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Afbeeldingen:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.