SKV Veendam gaat prijs FOX Sports verlagen, Jonaz stopt doorgifte

Televisie-aanbieder SKV uit Veendam gaat in navolging van KPN ook de prijs van sportzender FOX Sports verlagen. Aanbieder Jonaz stopt op haar beurt de doorgifte van de sportzender.

Vandaag werd bekend dat telecomaanbieder KPN de prijzen voor FOX Sports gaat verlagen. Voor het Eredivisie-voetbal op FOX Sports moet vanaf nu 7,50 euro worden betaald (was 17,50 euro) en een compleet pakket op de sportzender kost nu 15 euro.

Meer prijsverlagingen

Inmiddels hebben ook andere aanbieders prijsverlagingen van het sportpakket van FOX Sport aangekondigd. Ook kabelaar SKV uit Veendam kondigt aan met een forse prijsverlaging te komen voor het sportpakket van FOX Sports. De kabelaar heeft nog geen nieuwe prijzen gecommuniceerd, die volgen in de loop van volgende week. “Uitgangspunt van SKV is dat het algemene belang van alle abonnees voorop staat bij ieder contract dat we afsluiten met aanbieders van tv-kanalen. Soms kan het lonend zijn om iets meer tijd te nemen om zorgvuldig alle opties door te nemen. We weten wat we willen. We willen het geduld van onze trouwe abonnees belonen.”, aldus de kabelaar.

Glasvezelaanbieder OnsBrabantNet bericht op haar website dat ook in haar televisiepakket de prijzen omlaag gaan van de sportzender. KPN is leverancier van de televisiediensten van de glasvezelaanbieder waardoor de glasvezelaanbieder uit Noord-Brabant dezelfde prijzen kan hanteren voor haar klanten.

Jonaz

Glasvezelaanbieder Jonaz stopt de doorgifte van FOX Sports. Dit bericht de aanbieder van glasvezeldiensten in de regio Amersfoort in een persbericht. “Bij Jonaz betalen klanten alleen voor de diensten die zij gebruiken,” zegt Gert-Jan Raatgever, managing director van Jonaz. “Dat principe is heilig bij ons.”. Jonaz kan niet leven met de nieuwe contractvoorwaarden van de sportzender. Eerder besloten Tele2 en CAI Harderwijk al het signaal van de sportzender op zwart te zetten.

Ziggo

Volgens het Algemeen Dagblad gaat kabelaar Ziggo niet mee in de prijsverlaging die onder andere KPN heeft doorgevoerd. ,,Zelfs met het huidige prijsniveau van Fox Sports Eredivisie is onze totaalprijs ten opzichte van vergelijkbare pakketten aantrekkelijker”, aldus een verklaring tegenover het Algemeen Dagblad. Bij Ziggo is het mogelijk om het FOX Sports Compleet pakket te bestellen voor een actietarief van 19,95 euro per maand. Bij KPN kan dit pakket worden afgenomen voor 15 euro per maand. Hierbij is het ook mogelijk om alleen het Eredivisie-voetbal te zien voor 7,95 euro per maand.

Eén reactie

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.