Sky Radio zendt Christmas Top 101 uit

Sky Radio komt vandaag en Eerste Kerstdag met de Christmas Top 101. De lijst met de beste kersthits volgens de luisteraars van de radiozender.

Top 3

All I Want For Christmas van Mariah Carey staat dit jaar op nummer 1 in Sky Radio’s Christmas Top 101. De hit is ongekend populair onder de luisteraars die massaal hun stem uitbrachten en de klassieker als onbetwiste nummer 1 kozen. Last Christmas van Wham volgt op de voet en Paul McCartney met We All Stand Together staat op positie drie. Naast alle klassiekers is er ook veel nieuwe muziek terug te vinden in de hitlijst. Artiesten als Kelly Clarkson, Ariana Grande, Justin Bieber, Taylor Swift en Sia bestormen dit jaar de Christmas Top 101.

Uitzendingen

De lijst wordt vandaag, vrijdag 22 december, uitgezonden tussen 9.00-17.00 uur op de radiozender. Op Eerste Kerstdag, maandag 25 december, wordt de lijst uitgezonden tussen 12.00 – 18.00 uur.

“Mix van klassiekers en nieuwe kersthits”

“De Christmas Top 101 is dit jaar een mix van echte klassiekers en nieuwe kersthits. Zo zijn ‘White Christmas‘ van Bing Crosby en ‘Rudolph The Red Nosed Reindeer’ terug te vinden in de hitlijst, maar we zien ook nieuwere artiesten zoals Sia en Gwen Stefani. De bekendste klassiekers blijven echter favoriet bij onze luisteraars en dat is duidelijk terug te zien in de nummer één en twee van de hitlijst”, aldus Uunco Cerfontaine, Radio Director van Sky Radio.

Themazender

Sky Radio heeft ook een eigen themazender waarop 24 uur per dag en het gehele jaar kerstmuziek is te horen: Sky Radio Christmas. Deze radiozender is te ontvangen via Internet en was tot vorige week ook tijdelijk via DAB+ te ontvangen.

Inmiddels heeft de kerstzender van Sky Radio op DAB+ weer plaatsgemaakt voor Sky Radio Hits. “Vanaf nu is ons hoofdkanaal is helemaal The Christmas Station! Dus daar kun je non-stop genieten van de beste kersthits.”, aldus Sky Radio.

Luisteren

De radiozender zelf is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Alle themazenders van Sky Radio vind je hier.