Sky Radio komt met ‘Feel Good Friday’

Vanaf vandaag, vrijdag 4 maart, start Sky Radio het nieuwe programma Feel Good Friday, met volgens de commerciële radiozender de beste muziek voor bij de vrijdagmiddagborrel.

vrijmibo

Wekelijks van 16.00 uur tot 18.00 uur brengt het non-stop muziekstation de ideale playlist voor bij de vrijdagmiddagborrel en het begin van het weekend. “Met de beste feel good-hits, van artiesten als Avicii, Taylor Swift, Armin van Buuren en classics uit de 90’s en 00’s, bezorgt Sky Radio de luisteraar tijdens de #vrijmibo de perfecte start van het weekend.”, aldus de radiozender in een persbericht. Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio over het nieuwe radioprogramma: “Met Feel Good Friday bieden we onze luisteraars op vrijdagmiddag de perfecte playlist voor de start van hun weekend.”

Nieuwe positionering

De commerciële radiozender maakte onlangs een nieuwe positionering bekend voor 2016. “Na de succesvolle kerstperiode maken we met dit mooie resultaat een fantastisch start in 2016. We gaan dit jaar door met de ingeslagen format-koers en gaan daarnaast flink investeren in het uitbouwen van ons online aanbod. De eerste stap die we al hebben gezet is de lancering van de vernieuwd website skyradio.nl en vanaf maart starten we met de bijpassende nieuwe positionering ‘Your favorite playlist’, waarin het 24/7 bedienen van de consument centraal staat.”

Online aanbod

Het online aanbod van de radiozender zal dit jaar verder worden uitgebouwd. Sky introduceert binnenkort ‘Sky Radio Xtra’. Dit is een nieuw online muziekplatform met onder meer kant-en-klare streaming stations, playlists voor elke gemoedstoestand, sfeer en moment en een volledig online playlist platform met ‘on demand’-mogelijkheden.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.