Sky Radio start Sinterklaas pop-up zender op Internet

Sky Radio heeft op haar pop-up radiozender op Internet een speciale Sinterklaas-playlist gestart. De zender is tot en met 5 december te beluisteren.

Pop-up

Vanaf vandaag zijn op het online radiostation non-stop de beste Sinterklaasnummers te horen. Zowel originele als moderne uitvoeringen van bekende liedjes komen voorbij, aldus de radiozender in een persbericht. Ook zijn er grote hits van onder andere coole piet Diego, de Gebroeders Ko en Jochem van Gelder te horen.

De Sky Radio Sinterklaas pop-up playlist is tot en met Pakjesavond op 5 december te beluisteren via de website van de radiozenderde gratis app van de radiozender of via deze pagina.

“We vergeten de Sint niet”

Uunco Cerfontaine, Station Director: “Sky Radio is natuurlijk The Christmas Station met vanaf 6 december non-stop de beste kerstmuziek, maar we vergeten ook zeker de Sint niet. Daarom bieden we via de website van Sky Radio nu een speciale online playlist met de leukste Sint-hits. Ideaal om alvast in de stemming te komen voor een van de gezelligste familie-avonden van het jaar”.

Sky Radio’s pop-up playlist

Sky Radio is vanaf eind juli een online pop-up radiostation gestart, dat voor een bepaalde periode in het teken staat van één artiest of thema, gekoppeld aan de actualiteit. Eerder waren er op de zender muziek te horen van artiesten als Adele en Justin Bieber.

Radio

De speciale playlist van Sky Radio zijn er tot en met 5 december nog meer speciale radiozenders actief op Internet gericht op Sinterklaas. Het gaat hierbij onder andere om Sinterklaas Radio en Sinterklaas.FM.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.