Sky Radio Christmas Station weer van start via DAB+

Sinds vanmiddag is de themazender Sky Radio Christmas Station weer te horen via DAB+. De radiozender vervangt tijdelijk Sky Radio Hits.

Opening

Voormalig hockeysters en groot kerstliefhebbers Ellen Hoog en Naomi van As startten vandaag de eerste kerstplaat van het online radiostation Sky Radio Christmas. Op uitnodiging van de kerstman kondigden zij vanuit de studio van de radiozender hun favoriete kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey aan.

Traditie

Het is inmiddels traditie geworden bij Sky Radio dat we het kerstseizoen in de 1e week van oktober aftrappen met de lancering van ons Christmas Station op DAB+ en alle online kanalen. We zien de beluistering week na week oplopen als het richting kerst gaat, met als record een bereik van 6 miljoen mensen met kerst als ook Sky Radio op 101FM is omgedoopt in The Christmas Station. Het is fantastisch dat we zoveel mensen een plezier doen met onze kerstplaylists”, aldus Uunco Cerfontaine, Radio Director bij de radiozender.

Luisteren

De themazender is het gehele jaar te horen via Internet en de app van de radiozender op de smartphone of tablet. In de periode oktober tot en met begin januari is de radiozender ook te ontvangen via de digitale ether (DAB+) op kanaal 11C.

Video: