Sky Radio zendt Feel Good Friday Top 101 uit

Sky Radio zendt vandaag, vrijdag 13 april, de Feel Good Friday Top 101 uit. Volgens de radiozender vinden Nederlanders het feel good gevoel belangrijk.

Onderzoek

Negen op de tien Nederlanders vindt dit feel good gevoel dat we omschrijven als ontspannen, positief en gelukmakend erg belangrijk. Dit blijkt uit representatief onderzoek van Sky Radio in samenwerking met veldwerkbureau Panel Inzicht.

Vrouwen

Vrouwen vinden het feel good gevoel belangrijker dan mannen. 92% van de vrouwen hecht waarde aan het feel good gevoel ten opzichte van 86% van de mannen. De absolute feel good dag van de werkweek is vrijdag. 58% van de Nederlanders ervaart op deze dag veelal het feel good gevoel. Gedurende de dag neemt dit positieve gevoel toe. 36,8% heeft het feel good gevoel al in de ochtend en dit percentage loopt op tot 57,6% in de avond.

Feel Good Mood, Feel Good Food

Nederlanders laten zich voor een feel good gevoel vooral beïnvloeden door mooi weer, familie en vrienden én muziek. Vooral artiesten als Ed Sheeran en BLØF zijn favoriet. Beiden zijn dan ook terug te vinden in de top 3 van de Feel Good Friday Top 101.

De Sky Radio hitlijst bevat de beste feel good hits en wordt op vrijdag 13 april uitgezonden voor het ultieme feel good gevoel. Het muziekstation verrast daarnaast ‘s ochtends voorbijgangers op Utrecht Centraal met speciale Sky Radio gelukskoekjes.

Feel Good Friday Top 101

De Feel Good Friday Top 101 is vrijdag 13 april van 09.00 tot 17.00 uur te horen bij Sky Radio. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: