SLAM! komt met nieuwe online themazender: SLAM! MixMarathon

Radiozender SLAM! is vandaag een nieuw digitaal kanaal gestart: SLAM! MixMarathon. Op dit kanaal zijn 24 uur per dag mixes te horen uit de SLAM! MixMarathon die elke vrijdag wordt uitgezonden op de radiozender.

Radioconcept

“De SLAM! MixMarathon is uitgegroeid tot een radioconcept, een jaarlijks event in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event en vanaf nu ook een digitaal radiostation dat 24/7 te beluisteren zal zijn.”, aldus de radiozender in een persbericht.

DJ-sets

Op het nieuwe digitale radiostation zullen luisteraars dj-sets voorgeschoteld krijgen van de beste dj’s ter wereld en de grootste upcoming talenten. Iedere week worden er verse mixen toegevoegd.

“Altijd binnen handbereik”

Anton van Lieshout, station director van de radizoender: “Wekelijks krijgen we letterlijk honderden berichtjes van luisteraars over de hele wereld die niet alleen op vrijdag, maar juist vaker willen genieten van de MixMarathon. Voor al die mensen hebben we nu dus goed nieuws, want of je nu in Amerika of Azië zit; de MixMarathon is via website of de app altijd binnen handbereik.”

Themazenders

Naast MixMarathon heeft de radiozender nog een aantal online themazenders: Hardstyle, The Boom Room, Nonstop en Juize. Alle livestreams vind je hier.