SLAM! sluit jaar 2016 af met Mixmarathon XXL

Radiozender SLAM! sluit het jaar 2016 af met de Mixmarathon XXL. De Mixmarathon die dinsdag is begonnen duurt nog tot en met 31 december.

DJ-sets

Tot zaterdag 31 december 20:00 uur kan de luisteraar van SLAM! genieten van de lekkerste DJ-sets van het afgelopen jaar.  Vanaf zaterdag 31 december 20:00 uur tot en met zondag 1 januari 06.00 is daarnaast nog de met de SLAM! Jaarmix van 2016 te horen.

Bekende DJ’s

Tijdens de Mixmarathon XXL zijn onder andere DJ-sets te horen van Hardwell, Chuckie, Sam Feldt, Laidback Luke, The Chainsmokers, The Partysquad, Sander van Doorn, Martin Garrix en Jonas Blue. De complete line-up is te vinden via de website van de radiozender.

Commercial

De Mixmarathon XXL wordt op televisie extra onder de aandacht gebracht met een speciale commercial waarin de spot wordt gedreven met de “saaie Top 2000 van NPO Radio 2”. De commercial is ook te bekijken via Youtube.

Mixmarathon

De Mixmarathon zelf is normaal elke vrijdag tot en met zaterdag te horen op de radiozender tussen 06.00 uur vrijdagochtend tot en met 06.00 uur zaterdagochtend.

Luisteren

Slam! is in een groot deel van Nederland te beluisteren via FM en DAB+, vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Afbeelding:

Video:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.