SLAM! TV dit weekeinde te zien voor alle digitale tv-abonnees

Televisiezender SLAM! TV is dit weekeinde te zien voor alle abonnees van de aanbieders Ziggo, KPN, Caiway en Delta met digitale televisie. Normaal maakt de zender onderdeel uit van een aanvullende pakket.

Evenement

Reden voor de “gratis” doorgifte is het evenement SLAM! Koningsdag dat ook dit jaar wordt gehouden in Alkmaar. SLAM! TV staat dit weekend in het teken van het feestelijke oranjefestijn.

Niet live te volgen

Tijdens SLAM! Koningsdag zijn er optredens te zien van Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, Lost Frequencies en Famke Louise. Het evenement wordt dit jaar echter niet live uitgezonden op de radio- en televisiezender van SLAM! Dit weekeinde zijn er wel herhalingen te zien van het evenement SLAM! Koningsdag 2018.

Integraal

Op zondag 28 april kun je vervolgens nagenieten van de 2019 editie. Vanaf 12 uur wordt het evenement SLAM! Koningsdag 2019 integraal uitgezonden via de televisiezender.

Kijken

De televisiezender is dit weekeinde te zien in het digitale basispakket van Ziggo (kanaal 603) / Ziggo GO, KPN (kanaal 111), Caiway (kanaal 130) en Delta (kanaal 213). Voor een overzicht van alle aanbieders kijk je hier.