Sleutelstad FM start dagelijks sportprogramma SPORT071

Vanaf maandag 29 augustus is er elke werkdag een nieuwe programma te horen op de regionale commerciële radiozender Sleutelstad FM met alles over sport uit de regio Leiden. Het programma krijgt de naam SPORT071

Samenwerking

De zender gaat daarvoor onder meer een exclusieve samenwerking aan met de regionale voetbalwebsite Leidenamateurvoetbal.nl en topsportsite Vanafdezijlijn.nl. De website Leidenamateurvoetbal had tot vorig voetbalseizoen nog een samenwerkingsverband met de publieke lokale omroep Unity FM/TV.

Websites

Leidenamateurvoetbal gaat voetbalitems en voetbalnieuws aanleveren voor het programma SPORT071 dat op maandag 29 augustus van start gaat via Sleutelstad 93.7 FM. Vanafdezijlijn doet hetzelfde voor een aantal andere sporten die in de Leidse regio op hoog niveau worden beoefend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan waterpolo, tafeltennis en basketbal.

Radio

Via Sleutelstad Radio is het sportprogramma vanaf de laatste week van augustus van maandag tot en met vrijdag te beluisteren tussen 18.00 uur en 19.00 uur. SPORT071 sluit daarmee naadloos aan op het bestaande programma NIEUWS071 dat op werkdagen wordt uitgezonden tussen 17.00 uur en 18.00 uur.

Eerste week

Om de aftrap van SPORT071 luister bij te zetten worden de uitzendingen in de eerste week gepresenteerd door een aantal prominenten met wortels in de Leidse sportwereld. Maandag wordt het programma gepresenteerd door de Leidse sportwethouder Paul Dirkse, dinsdag door voorzitter Rolf Marselis van de Leidse Sport Federatie, woensdag door topsportcoördinator Tjeerd Scheffer, donderdag oud-olympisch roeister Femke Dekker en op vrijdag 2 september door oprichter Hennie Kanbier van LeidenAmateurVoetbal.nl

De programmering van de eerste week is deels ingevuld. Uiteraard kunnen er wijzigingen en aanvullingen komen aan de hand van de actualiteit. Meer informatie via de website van de radiozender. Sleutelstad FM is in de regio Leiden te horen via FM-frequentie 93.7 MHz, kabel en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.