Slotavond 3FM Serious Request met veel artiesten live op NPO 3 en 3FM

Lucas Hamming, Douwe Bob, Jett Rebel, Frenna & Jonna Fraser, HAEVN en Rondé treden vanavond op tijdens de slotavond van 3FM Serious Request 2016.

Glazen Huis

Voor het dertiende jaar op rij organiseert radiozender 3FM samen met het Rode Kruis de actie Serious Request. Sinds zondag 17 december zitten de DJ’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende opgesloten in het Glazen Huis in Breda. Dit jaar gaat het geld naar de wereldwijde bestrijding van longonsteking. Het is de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger.

Nagels lakken

De actie Serious Request kreeg deze week een enorme boost door de actie van de 6 jarige Tijn. Tijn heeft hersenstamkanker en is ongeneeslijk ziek. Hij wil door nagels te lakken voor Serious Request zoveel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis. Vrijdagavond stond de teller al op 1,5 miljoen euro voor zijn actie. Vanavond horen we eindbedrag van Serious Request.

Laatste tussenstand

Vrijdagavond werd de laatste tussenstand voordat vanavond de eindstand van de actie bekend wordt gemaakt. Na vijf dagen staat de tussenstand van ‘3FM Serious Request 2016’ vrijdagavond op 5.140.307 euro.

Speciale slaapgast

De laatste nacht in het Glazen Huis was er een speciale extra inwoner in het Glazen Huis in Breda. Premier Mark Rutte bracht een bezoek aan het huis. Rutte noemde het Glazen Huis in Breda “de huiskamer van Nederland”.

Slotdag

Vanmiddag, zaterdag 24 december, vanaf 16.00 uur staan deze artiesten op het podium van het Chasséveld in Breda. Rond 21.00 uur verlaten 3FM dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende hun tijdelijke huis na zes dagen van actievoeren. Samen met alle andere 3FM dj’s maken ze het eindbedrag bekend waarmee het Rode Kruis kindersterfte door longontsteking tegen kan gaan.

De deur van het Glazen Huis wordt geopend door degene die op de 3FM Serious Request-veiling het hoogst heeft geboden op deze unieke ervaring.

Live

De slotavond is vanaf 19.30 uur live te volgen op NPO 3, NPO 101, NPO 3FM en 3FM.nl.

Tweets:

https://twitter.com/Ladysunrise67/status/812304364643741697

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.