Slotdag Evergreen Top 1000 live te horen op NPO Radio 5

Vandaag, vrijdag 11 november, is de slotdag te horen van de Evergreen Top 1000 editie 2016 op NPO Radio 5. De bijna 200 hoogst genoteerde platen in de lijst zijn vandaag te horen. NPO Radio 5 begon afgelopen maandag met het uitzenden van de Evergreen Top 1000 editie 2016.

Editie 2016

The Beatles zijn dit jaar hofleverancier van de NPO Radio 5 Evergreen Top 1000. De hoogste nieuwe binnenkomer op plek 14 is Claudia de Breij met Mag Ik Dan Bij Jou. De Nederlandse band Amazing Stroopwafels is met het nummer Oude Maasweg de snelste stijger en steeg met maar liefst 948 plaatsen naar plek 40 in de lijst. Het Dorp van Wim Sonneveld is wederom de hoogst genoteerde plaat in de Evergreen Top 1000.

Slotdag

Vandaag zijn de bijna 200 hoogst genoteerde platen in de Evergreen Top 1000 te horen op de publieke radiozender. Hoogst genoteerde plaat in de editie van 2016 is wederom ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld. In de top 10 zijn ook nummers te vinden van The Eagles, The Beach Boys, Frans Halsema, Boudewijn de Groot en John Lennon. De gehele lijst is te vinden op de website van de radiozender.

NPO Radio 5

De radiozender is te ontvangen via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. De radiozender beschikt ook over een app waarmee de uitzendingen
zijn te beluisteren.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.