Soap ‘Onderweg Naar Morgen’ in herhaling bij NPO

De soap Onderweg naar Morgen keert terug bij de publieke omroep (NPO). Dat gebeurt op twee kanalen: on demand-dienst NPO Start Plus en tv-kanaal NPO 1 extra.

On-demand

Op NPO Start Plus is sinds kort het eerste seizoen van ONM te zien. Nieuwe fans kunnen op deze manier kennismaken met de serie. NPO Start Plus biedt, anders dan het gratis aanbod van NPO Start, voor € 2,95 euro per maand extra programma’s aan zoals (buitenlandse) series, documentaires en films. Bovendien is het hele aanbod van NPO Start Plus voor langere tijd beschikbaar en kun je tot een jaar terugkijken zonder reclame in HD kwaliteit.

NPO 1 extra

De meer ervaren ONM-kijker kan vanaf maandag 29 april iedere werkdag om 19.30 uur genieten van de intriges, spanning en romantiek op het digitale themakanaal NPO 1 extra. Het tv-kanaal zendt tot eind december het volledige dertiende seizoen uit. Dit kanaal is online te zien en (via aanvullende pakketten) bij aanbieders als KPN en Ziggo.

“Groot plezier”

Gijs van den Heuvel, manager extra kanalen NPO: “We doen onze kijkers een groot plezier met de terugkeer van deze geliefde soap. De afgelopen jaren hebben fans met regelmaat gevraagd om de terugkeer van Onderweg Naar Morgen. Nu NPO 1 extra weer een 24-uurs zender is, kunnen we de soap ook uitzenden op het vertrouwde tijdstip van half acht.